شوربة الجمبرى
المقادير :
طبق صغير شوربة سمك
كرفس مفرومة
جنزبيل مفروم
فلفل حار احمر
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
قليل من عصير الليمون
قليل من الزعفران
قليل من الكرم
ملح وفلفل
فلفل رومى بالوانه اخضر + احمر+ اصفر شرائح
كزبرة مفرومة
2 جمبرى وسط
كزبرة ورق
الطريقة:
•يتم تسخين شوربة السمك حتى الغليان
•اضيفى الكرفس بعد تقطيعه
•اضيفى ايضا الزنجبيل المفروم والفلفل الحار والثوم وقليل من عصير الليمون والزعفران والكركم والفلفل الرومى بالوانه والكزبرة المفرومة
•اثناء الغليان قطعى الجمبرى الى قطع صغيرة وصفيها فى بيون السمك
•يقدم ساخنا مع الليمون والكزبرة الورق